Miercuri, 02 aprilie a.c., ora 01.30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe strada  I.C. Brătianu, din municipiul Mangalia, a observat o persoană care la vederea militarilor a început să se agite şi a luat-o la fugă. A fost somat şi a încercat să se ascundă după o perdea de iederă din apropiere, la aproximativ 50 de metri.
cutit A fost prins şi la controlul corporal sumar, jandarmii au găsit asupra acestuia un cuţit artizanal cu mânerul de 12 cm., lungimea lamei de 16 cm.  A declarat că şi-a confecţionat cuţitul pentru a se apăra de duşmani.
Pe numele lui M.S, din localitate,  au fost întocmite actele de constatare, sub aspectul săvârşirii faptei de “port fãrã drept, în locurile şi împrejurãrile în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor.” Documentele întocmite, persoana şi cuţitul artizanal au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Mangalia în vederea continuării cercetărilor.
Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.

Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.