Reprezentanţii Instituției Avocatul Poporului, în dialog cu cetăţenii Mangaliei

1
28

Experții din cadrul Biroul teritorial Constanţa, ai instituției Avocatul Poporului, Doamna Nedea Felicia și doamna Botină Mădălina, acordă audienţe cetăţenilor din Mangalia începând cu ora 9,30, la sediul  Primăriei Mangalia, MIERCURI 9 IULIE 2014.

    Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care să relateze problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.

    Precizăm că instituţia Avocatul Poporului , are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice.

    Acordarea audienţelor este gratuită, iar petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti, se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului.

    Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere, se vor anexa actele doveditoare (în copie).

    Avocatul Poporului nu percepe taxe, este gratuit.

1 COMMENT

  1. Petitii sunt la dosarul din Primarie-Faceti un control la mapa primarului si vedeti ce termene a dat si NU au fost indeplinite;caini pe strazi-gropi si mizerie tot orasul;cerem prea mult ?Doar dorim sa traim OMENESTE-nu cu putoare si teama de coltii patrupedelor, sa nu poti iesi din casa decat cu cizme-in mijlocul orasului,unde impozitul este pentru zona ,,0”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here