‘’Random Charity’’- Caritate fără motiv

1
37

Duminica, 26.04.2015, reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Constanta s-au deplasat in Comuna Pecineaga cu scopul de a dona celor patru copii crescuti de bunicii lor alimentele necesare.

Aceste produse au fost achizitionate din banii strasi in urma spectacolului “Random Charity” de pe 7.03.2015 la care mai multi elevi din mai multe licee din Judetul Constanta au performat pe scena de la Colegiul National de Arte “Regina Maria” cu scopul de a aduna un public cat mai larg pentru a strange donatii pentru acesti copii.

Suma stransa in urma spectacoluluia  fost de 1500 de lei dintre care de 850 s-au cumpart alimente si restul de bani a fost donat Mariei, o fetita de 1 an din Magalia care sufera de deficit vizual cortical.

Reprezentantii CJE au fost puternic impresionati de aceste doua cazuri, si in parteneriat cu Asociatia ” Salveaza Romania acum” vor mai organiza proiecte pe viitor pentru acesti copii si nu numai.

1 COMENTARIU

  1. In numele asociatiei umanitare Salveaza Romania Acum al carui cofondator sunt impreuna cu Chivu Andrei,va multumim din suflet pentru acest material si va asiguram ca veti fi primiiparteneri media cu care vom colabora la urmatoarele noastre actiuni si proiecte umanitare.
    Cu stima si respect Filon Daniel,Salveaza Romania Acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.