Vineri, 29.03.2013, PSD Mangalia și-a ales noul președinte.Constănțeanul Felix Stroe, director general al RAJA, a fost ales în unanimitate, fiind unicul candidat pentru funcția de președinte.
Dupa înlăturea lui Claudiu Tusac de la conducerea organizației PSD din Mangalia, când acesta a pierdut alegerile locale din 2012, Felix Stroe a fost cel care, interimar, a prelua șefia.

felix stroeUn om influent, cu o avere estimata astă vara la peste 35 miliane de euro, conform TOP 300 Capital, alintat de presa “zeu al apei”, este din 2003 director general al RAJA si un apropiat al lui Nicuşor Constantinescu si Radu Mazare.
In februarie 2013, motivand ca este implicat în mai multe proiecte europene, care vizează nu numai dezvoltarea societăţii, ci şi reabilitarea, modernizarea şi extinderea reţelei de apă şi canalizare în tot judeţul, a renunțat la mandatul de consilier local municipal Cța.

Interesant este ca, de la debarcarea lui Tusac, site-ul oficial al PSD Mangalia a ramas neschimbat. Se pare ca mai avem nostalgici printre noi.

psd site