PSD Mangalia sub o noua conducere

4
61

Vineri, 29.03.2013, PSD Mangalia și-a ales noul președinte.Constănțeanul Felix Stroe, director general al RAJA, a fost ales în unanimitate, fiind unicul candidat pentru funcția de președinte.
Dupa înlăturea lui Claudiu Tusac de la conducerea organizației PSD din Mangalia, când acesta a pierdut alegerile locale din 2012, Felix Stroe a fost cel care, interimar, a prelua șefia.

felix stroeUn om influent, cu o avere estimata astă vara la peste 35 miliane de euro, conform TOP 300 Capital, alintat de presa “zeu al apei”, este din 2003 director general al RAJA si un apropiat al lui Nicuşor Constantinescu si Radu Mazare.
In februarie 2013, motivand ca este implicat în mai multe proiecte europene, care vizează nu numai dezvoltarea societăţii, ci şi reabilitarea, modernizarea şi extinderea reţelei de apă şi canalizare în tot judeţul, a renunțat la mandatul de consilier local municipal Cța.

Interesant este ca, de la debarcarea lui Tusac, site-ul oficial al PSD Mangalia a ramas neschimbat. Se pare ca mai avem nostalgici printre noi.

psd site

4 COMENTARII

  1. Normal , noi mangaliotii suntem prosti doar la Constanta gasim baieti destepti. Si apropos s-a ,, apropiat,, de Mazare si de Nicusor la multi ani dupa ce altii se legau cu lanturi de chioscurile pe care Mihaesi voia sa le confiste.
    Oare cum se simte cel cate a dat apa Constantei ? Poate ca daca nu o facea era si el acum vreun ,,semizeu,, de Mangalia. Daca ramanea la GOLD bineinteles. Oricum si Tusac a fost ales intr o asemenea maniera asa ca nu e nici o problema.

  2. Stroe e mult mai apropiat de porcusor c-tinescu…Atat de apropiati sunt, incat nu-i deosebesti…Pe langa stroe sau porcusor, oameni cu greutate deh, noi ar trebui sa venim cu o oferta la pachet: vreo trei bucati de radu cristian sau vreo doua bucati de mazare…
    La raja, s-au concentrat toti oamenii “buni” ai zonei…Aia sunt acum stat in stat! Iar stroe, e seful lor…Cand se va sparge buboiul numit raja, sa vedeti mizerie ce va mai curge…pausal!

  3. acum ințeleg de ce este prețul la apă așa de mare. Ne aburea cu energia electrică, cu stațiunile care trebuie susținute de noi. Sictir. Suntem doar o vacă de muls și trebuie sa le facem buzunarele doldora celor din Cta. Primăria este condusă de oamenii din Cta, serviciile sunt prestate de firme din Cta, partidele sunt conduse de Cta nu ne rămâne decat să emigrăm si noi la Cta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.