Protest la Mangalia: NU TABERELOR DE REFUGIATI IN ROMANIA

4
61

4 COMENTARII

 1. Ce ne era teama de caini si hoti,pana acum!Nu mai avem curajul sa iesim din casa si de frica a ceea ce se intampla cu aducerea de refugiati,la noi,pe litoral!Nu mai suntem in siguranta,nici in casele noastre d-apoi pe strada!Vrem sa traim,intr-o tara stabila,sa ne simtim protejati,nu sa traim in frica si teroare!………..

 2. Si va mai declarati popor crestin pupator de icoane si moaste. Pai nu zice ba sa va iubiti aproapele? Refugiatii nu sunt oameni?

 3. astia (fara domnul care da interviu) au iesit doar ca sa iasa putin la aer.daca ii intrebi unde ii vor pe refugiati o sa zica ‘duceti-i la Bucuresti, Constanta’ etc.Aia sta pe iphone, parca a iesit in fata blocului la o ‘samanta’.Nu le pasa de soarta poporului ci de faptul ca nu mai pot bea o bere la kuha de frica ‘bombelor’.De fapt, daca conducatorilor nu le pasa de tara de ce le-ar pasa lor..

  De ce in fata la casa de cultura?De ce nu in fata primariei (desi Vama apartine de Limanu).

  Si de ce doar o mana de oameni dintre care 2 adulti si restul copii cu niste pancarde frumos colorate?

  De ce, de ce, de ce?Pare ca nu aveau altceva mai bun de facut sambata dupa amiaza.Hai sa ne strangem 100-200 de persoane macar si sa iesim in strada in mod constant,sambata de sambata. Nu doar o mana de copii cu niste desene colorate pe care ii intereseaza doar sa fumeze un joint la jam fara sa ii ia panica din cauza ‘bombelor’.

  @Aburel imi iubesc aproapele, si tocmai pt ca sunt crestin vreau sa il protejez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.