Am tremurat impreuna si inca mai tremuram. Atat in case dumneavoastra cat si noi in strada incercand sa va relatam cat mai concret in principal cu material video needitat ceea ce se intampla. Astfel am stat departe de jocurile politice din spatele actiunilor ce au distrus termoficarea in Mangalia. Dupa cum stiti am luat atitudine primii si ca urmare, s-a depus prima plangere penala in baza articolului 325/2006 pe data de 02.02.2012, ca urmare o asociatie de proprietari a luat modelul si dupa data de 11.02.2012 a depus o alta plangere, venind cu un real sprijin in acesta problema. Din pacate doar doua plangeri stau la baza anchetei procurorilor care au un material putin de sustinere a cauzei, avand in vedere ca populatia inca se teme sa ia atitudine. De pot scapa cei vinovati ? Sa nu credem ca Simion Nikitas este singurul vinovat si cum se spune cu o floare nu se face primavara. Daca si in aceste 15 zile in care se tot ancheteaza, populatia nu vine in sprijinul procurorilor cu alte plangeri, avocatul celor de la Callatis Therm va fi fericit cand va arata judecatorului ca populatia nu considera ca este afectata de lipsa caldurii ( in instante proba cu inscrisuri este cea care decide soarta procesului )

Inca o problema importanta ! Au aparut sindicatele care doresc infiintarea unei alte socitati comerciale care sa gestioneze sistemul de termoficare. Daca schimbam mere pe pere vom ramane inghetati pana la primavara si vom relua situatia in iarna viitoare. In loc sa primeze interesul cetateanului, vulturii din partidele politice incep sa-si faca planuri cum vor pune mana fiecare pe sistemul de termoficare.

Indemnul nostru sincer pentru populatie este sa lasati politica pentru o perioada indiferent din ce partid faceti parte si sa luati masuri in functie de puterile fiecarui individ : sesizari, plangeri …. toate gratuite si nu necesita avocat, jurist, expert sau alte costuri in afara de un pix si o foaie.

mangalia.tv