Politia “in vizita” la Raim

19
55

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpaților:

  1. IUZEIR RAIM, administrator al unei societăți comerciale, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile concurente de: înşelăciune și șantaj;
  2. SULIMAN IUSEIN SINAN, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de complicitate la  șantaj;

Din ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale a rezultat că, în luna martie a anului 2012, în urma vânzării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, inculpatul IUZEIR RAIM a promis că va achita unei persoane vătămate suma de 33.000 reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes. Această sumă de bani reprezenta o parte a prestaţiei promise de inculpat în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată.

Inculpatul, însă nu a achitat acesteia din urmă decât suma de 13.000 euro iar ulterior, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de  SULIMAN IUSEIN SINAN și de o altă persoană, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra persoanei vătămate. Scopul acestora era de a determina persona vătămată să renunţe la încercarea de a recupera de la inculpatul IUZEIR RAIM, pe căi legale, restanța de 20.000 euro.

Inculpaților IUZEIR RAIM și SULIMAN IUSEIN SINAN li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, conf. prev. art. 309 alin 2) Cod procedură penală.

La data de 20 februarie 2014, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea inculpaților IUZEIR RAIM și SULIMAN IUSEIN SINAN pentru 24 de ore.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea I.P.J.-Constanța, Serviciul de Investigații Criminale.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

19 COMENTARII

  1. Spectacol ieftin ca sa prosteasca lumea ca “politia” isi face datoria.Au fost deja de vreo 4-5 ori pe-acolo si de fiecare data i-au dat drumul asa ca…. neinteresant.

  2. cine e acel consilier local???!!!militieni dragi si scumpi,raim stia de perchezitia voastra cu 2 zile in urma!cu fiecare asa-zisa descindere va pierdeti si mai mult din credibilitate!isi bate joc de voi la cel in cel original mod!mituieste la varf iar voi va face-ti de bafta!

  3. Puscarie meritati voi astia care nu aveti o viata a voastra si va intereseaza de alti.Voi sunteti puscarie de oameni.Va ascundeti sub un nume si comentati.sa va fie rusine!!!Oameni de nimic!

  4. daca ai face lu asta ceva mai discutam. Are asta avere de nu are om cu situatie materiala buna, zis f. buna. La intrebat cineva pana acum ceva, de unde a agonisit atat ? din aia a masi? au avut astia ceva pana la revolutie ? si dupa, pana in ani 95 ? AU AVUT MANA LIBERA DE LA Iorgus daca al apara de omul ce-si cerea drepturile cinstit; Pai el Iorgus nu a facut ca si tiganu !

  5. de vreme ce politia din mang e corupta ce pretentie sa ai? fura toti si militianu si tiganu si popa iar despre primari si consilieri sa mai zic ceva….toata mangalia stie da unu nu are curaj sa faca ceva..ne meritam groapa asta de oras

  6. De vazut cum a intrat in posesie terenul de pe str.1 decembrie 1918 colt cu str.Negru Voda ,terenul de pe str.Portlui unde si-a construit ,,Ray galeri” , casa din curea spitalului ?
    Sa traiasca domnu Iorgus ca bine ii mai mergea afacerili!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.