PMP Constanţa îl susţine pe Eugen Tomac la conducerea partidului. Palaz candidează pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali

0
30
Eugen Tomac

Organizația județeană PMP Constanța, în cadrul ședinței de ieri, 08.06.2018 a votat în unanimitate susținerea moțiunii lui Eugen Tomac la congresul Partidului Mișcarea Populară care va avea loc în data de 16 iunie 2018, pentru funcția de președinte al PMP.

 „Cred în Eugen Tomac și în capacitatea lui de a motiva PMP pentru următoarele bătălii electorale. Este cel în care președintele Traian Băsescu are încredere deplină. Este cel care a făcut sacrificii multiple pentru interesele partidului comparativ cu noi ceilalți din PMP, punând intersele de partid mai presus decât interesele personale, așa cum ne-a învățat președintele Traian Băsescu. Sunt Convins că voi face echipă cu Eugen Tomac iar acesta se poate baza pe organizația PMP Constanța. Totodată precizez  că îmi voi depune candidatura pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PMP. Am experiență în administrație de aproape 20 de ani și sunt convins că îmi voi îndeplini cu responsabilitate sarcinile ce revin acestei funcții.” a declarat Claudiu Palaz, președinte PMP Constanța.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here