Citand wall-street.ro, Rompetrol a incheiat recent un acord comercial cu C&C Wealth Management pentru transferul pachetului de actiuni, controlat prin intermediul Rominserv si Rompetrol SA, a anuntat grupul, fara sa precizeze valoarea tranzactiei.

In urma acestei operatiuni, noul actionar si-a asumat respectarea prevederilor contractuale care decurg din parteneriatul cu autoritatile din Mangalia, urmand sa preia totodata si cei 118 angajati ai societatii, se arata intr-un comunicat al Rompetrol, citat de Mediafax.

“Masura face parte din strategia Rompetrol de a-si concentra operatiunile in domeniul principal de activitate, rafinarea si distributia de produse petroliere. Speram ca investitiile realizate de grup din 2003 pana in prezent pentru eficientizarea si reabilitarea sistemului de productie si distributie de apa calda menajera si agent termic al orasului Mangalia vor fi dezvoltate in continuare de noul actionar” a declarat in comunicat Alexey Golovin, director guvernanta corporativa la Rompetrol.

Rominservices Therm are instalate in Mangalia peste 540 de panouri solare, distribuite in doua din cele 28 centrale termice operate si care asigura apa calda menajera si aport la caldura pentru 660 de apartamente dintr-un total de 800 de apartamente arondate.

“Investitiile din fonduri proprii realizate de Rominservices Therm din 2003 pana in prezent se ridica la aproximativ 2,7 milioane dolari, aproape dublu fata de suma asumata prin contractul de concesiune, de 1,4 milioane dolari. Acestea, impreuna cu fondurile alocate de la bugetul de stat si local, au contribuit la modernizarea tuturor celor 28 de centrale si puncte termice, inlocuirea a 83% din totalul retelelor de distributie, precum si montarea a peste 800 de aparate de masura a energiei termice pentru stabilirea corecta a consumului de energie termica la nivelul blocurilor”, se mentioneaza in comunicat.

In 2003 Rominservices Therm a preluat in gestiune de la Consiliul Local Mangalia 22 de centrale termice si si-a extins portofoliul, anul trecut, cu cinci centrale de bloc, astfel incat numarul total al unitatilor a ajuns la 33.

Rominservices Therm este un parteneriat public-privat, creat la finalul anului 2002, intre compania Rominserv si Consiliul Local Mangalia. Compania este primul operator privat din Romania, licentiat in luna septembrie 2003 de Agentia Nationala de Reglementare a Serviciilor Comunale, in vederea producerii si furnizarii de energie termica.

C&C Wealth Management este controlata integral de o persoana fizica, respectiv Catalin Ciuperca. Totodata, actionariatul Rominservices Therm este format din C&C Wealth Management (66,6%), Intertherm (21,1%) si Consiliul Local Mangalia (12,2%), conform datelor de la Registrul Comertului, actualizate la 8 februarie.

Mai departe incepem sa urmarim documentele d Monitorul Oficial:

Surprize, surprize, Tusac Mihai Claudiu si Ioan Negrea (Nae- consilier Mangalia) actionarii Village Tour SRL au numit firma C&C Management SRL ca administrator al Village Tour, cu reprezentant Ciuperca Marius. Firma Village Tour  condusa de Tusac Mihai Cludiu, Ioan Negrea zis Nae si apoi de Monica Grosu – Tusac are ca administrator tocmai firma actionara in Callatis Therm. Coincidente ? Cine era in 2011 administrator la Rominservices Therm SA ? Dorele !!!    Consilierul personal al lui Tusac Mihai Claudiu:  Faliboga Andrei Lucian Dorel !!

Prin urmare, unul dintre cei care stiu cum s-a intamplat de am ramas fara caldura este tocmai consilierul personal al lui Tusac, automat fiind si Tusac Mihai Claudiu informat. Mergem mai departe pe acte sa vedem ce ne spun.

Cine a infiintat firma  C&C Wealth Management SRL ? Se pare finul lui Tusac :

Tragem concluzia ca termoficarea in Mangalia  este o PROBLEMA DE FAMILIE in marea FAMILIE TUSAC.

Dar sa nu uitam ca deputatul Iorgus Zanfir este nasul lui Tusac, Tusac  este nasul lui Ciuperca si cine mai stie cati fini si nasi din cate partide mai gasim. Mai doriti POLITICA ? Aveti incredere in PARTIDELE POLITICE ?

Mangalia.TV   …..  TREMURAM IMPREUNA !