Pakistanezi ascunşi intr-un tir cu textile, depistaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni

0
34

În data de 27.03.2015, în jurul orei 09.10, în P.P.F. Negru Vodă, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru controlul de frontieră cetăţeanul ucrainean V.V., în vârstă de 44 ani, care conducea un autocamion marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina, încărcat cu textile din Turcia pentru Ucraina.

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a procedat la controlul specific, ocazie cu care au observat o tăietură în partea superioară a prelatei remorcii. Astfel, s-a luat măsura unui control fizic amănunţit asupra compartimentului de marfă, fiind descoperite, printre marfa transportată, trei persoane de sex masculin, fără documente asupra lor.

Din verificări poliţiştilor de frontieră s-a stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni pakistanezi, care intenţionau să intre ilegal în ţara noastră cu scopul de a-şi continua ulterior călătoria spre o ţară din Spaţiul Schengen.

          Conform Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind controlul în comun al trecerii frontierei, persoanele în cauză au fost preluate pentru continuarea cercetărilor de către autorităţile de frontieră bulgare.

IMG-20150327-WA0007 IMG-20150327-WA0004

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.