Noua conducere a Federației Tinerilor din Constanța

0
42

Federația Tinerilor din Constanța a prezentat în conferința de presă din 13 octombrie 2017 noua sa conducere.  La această conferință a participat noua conducere a Federației precum și Alexandru Manda, președintele Asociației Elevilor din Constanța.

Noua conducere a Federației este compusă din:

  1. Costin Udrea, președinte, avocat în Baroul Constanța;
  2. Roxana Chirițoiu, vicepreședinte, studentă la Facultatea de Litere a Universității Ovidius din Constanța;
  3. Marian Răcoci, vicepreședinte, student la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Ovidius din Constanța;
  4. Alexandru Bajdechi, membru în Consiliul director, student la Facultatea de Drept a Universității din București;
  5. George Farauanu, membru în Consiliul director, student la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Ovidius din Constanța.

Vrem să facem mai multe proiecte pentru că ne interesează soarta tinerilor. Vom continua proiectele deja începute și vom face tot ce e posibil pentru a ne asigura că drepturile și interesele tinerilor sunt respectate.” a declarat Costin Udrea, noul președinte al Federației Tinerilor din Constanța.

“Atât eu cât și colegul meu George Farauanu am decis să ne concentrăm eforturile în această perioadă pe examenul de admitere în profesia de avocat. Ca urmare, am decis să renunțam funcțiile executive din cadrul Federației. Totodată, pentru a asigura continuitatea și transferul de know how, vom rămâne membri în cadrul Consiliului director. Le urez noilor colegi mult succes și sunt convins că demersurile începute în primul an vor începe să producă rezultate.”, a declarat Alexandru Bajdechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.