„Ne-am întors şi i-am vizitat”. Nu s-au bucurat.

0
51

         I. Jandarmii au surprins în Constanţa, şase persoane care care doreau să vândă fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege 363 pachete cu 7260 de ţigări.

           Duminică, 19 aprilie a.c., între orele 08.30-09.00, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, au desfăşurat acţiuni punctuale în zona Pieţei Tomis III şi Gară din Constanţa, unde au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 35 şi 42 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă, 363 pachete cu 7260 de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Ashima”, „Marble”, „Meridian”, Viceroy şi Assos.

Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Fraudelor.

 

        II  Jandarmii au surprins în Constanţa, patru persoane care avea asupra lor 15 pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde.

Duminică, 19 aprilie a.c., ora 21.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Gară, a observat două persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 23-24 ani,  au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni,  12 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.

O oră mai târziu, jandarmii au mai surprins în zona Casa de Cultură, două persoane cu vârste cuprinse între 24-25 ani,  care aveau asupra lor  trei pacheţele cu aceeaşi substanţă halucinogenă.

Joint-urile şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

DSCN8055

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.