Ministerul de Interne cauta personal pentru hotelurile din Mamaia, Saturn si Neptun.

0
39

11 posturi sunt scoase la concurs de Direcţia Generală de Logistică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) care are nevoie de personal pe perioadă nedeterminată prin recrutare din sursă externă. Este vorba despre locuri de muncă vacante în cele trei unităţi de pe litoral ale M.A.I. din Mamaia, Saturn şi Neptun. Un singur loc de muncă este pentru cei cu studii superioare, restul fiind adresate celor cu studii gimnaziale sau medii, arata Observator de Constanta.

Sunt mai multe condiţii de care candidaţii care aspiră să fie angajaţi la M.A.I. trebuie să ţină cont pentru a avea o şansă la concursul care se va desfăşura în luna martie a acestui an. Este însă o oportunitate în condiţiile în care se fac destul de rar angajări din sursă externă. Potrivit unui anunţ al Direcţiei Generale de Logistică din cadrul M.A.I., încadrarea pe perioadă nedeteminată vizează mai multe posturi vacante pentru Centrele de pregătire şi refacere/recuperare a capacităţii de muncă „Meridian“ din staţiunea Mamaia, „Diana“ din Saturn şi „Piersicul“ din Neptun.

Pentru Mamaia sunt vacante un post de inspector, unul de magaziner şi două de paznic, la Saturn sunt disponibile un post de inspector şi două de paznic, iar la Neptun două locuri de paznic.

Pentru jobul de inspector de specialitate gradul III-I sunt necesare studii superioare de lungă durată în „ştiinţe inginereşti sau sociale“- ramura ştiinţe juridice sau economice şi cunoştinţe de operare în Microsoft Office-Word şi Excel. Pentru postul de magaziner sunt necesare studii liceale cu diplomă de bac, un an vechime în muncă, vârsta de cel puţin 21 de ani, iar pentru cel de paznic se cer studii gimnaziale şi atestat profesional de agent de pază/securitate.

Dosarele trebuie să cuprindă o serie de documente prevăzute de legislaţia în vigoare şi se depun până la data de 7 martie 2016 la centrul în cadrul căruia este prevăzut postul vacant.

Concursul se va desfăşura la hotelul „Meridian“ din staţiunea Mamaia, în perioada 10 – 28 martie 2016, timp în care se va desfăşura selecţia de dosare, proba scrisă şi interviul şi după fiecare etapă există câte o zi alocată depunerii de contestaţii. Rezultatele finale se vor afişa pe 29 martie 2016.

Citeste integral AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.