Clubul Nautic Mangalia a gazduit duminica, 13 mai 2018, un nou eveniment cultural. Scriitoarea Dora Alina Romanescu si-a lansat al treisprezecelea roman, EMIGRANTELE.

Romanul demonstreaza ca autoarea cunoaste fiinta umana, Dora Alina Romanescu fiind bogata si fericita prin creatia sa literara de pana in prezent, avand puterea de a metamorfoza, de a intelege si de a ierta.
Eroinele din acest volum reusesc sa faca fata vitregiilor destinului, creatoarea lor fiind una dintre putinele romanciere contemporane care stie sa rezoneze cu puterea sfanta a creatiei. Opera de maturitate, de intelepciune creativ literara, Emigrantele reprezinta unul dintre rarele romanele de profunzime ale prozei contemporane feminine.
Harul scriitoricesc al Dorei Alina Romanescu straluceste dureros, apasator, greu. Romanul Emigrantele surprinde si incita, deopotriva, prin gama larga de evenimente cotidiene, spirituale, omenesti, care il desavarsesc, precum nestematele, ca o bijuterie dorita de toata lumea: iubirea cea ravnita pana si de zeii din ceruri.“, Emilia Dabu, scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania