Trupa fenomen a momentului, LaLa Band, pregateste un turneu al dragostei si fericirii – LaLa Love Tour! Tinerii artisti vor raspandi iubirea LaLa intr-un amplu turneu national, care va incepe la sfarsitul lunii ianuarie. Primele orase cuprinse de fiorii LaLa Band sunt:

 

Constanta, 27 ianuarie, ora 19.00, Casa de Cultura a Sindicatelor

Tulcea, 28 ianuarie, ora 19.00, Sala Sporturilor

Targosviste, 1 februarie, ora 19.00, Casa de Cultura a Sindicatelor

Ramnicu Valcea, 2 februarie, ora 19.00, Casa de Cultura a Sindicatelor

 

Tinerii actori ai serialului “Pariu cu viata” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri, iar LaLa Band una dintre cele mai iubite trupe din tara.

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de preferatii lor, prin achizitionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet in cea mai buna zona a salii, un obiect inscriptionat LaLa Band, un poster cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00.

Biletele sunt diponibile la urmatoarele categorii de preturi: VIP Package – 150 lei; Categoria I – 100 lei; Categoria a II-a – 80 lei. Biletele se gasesc la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor.

E randul tau sa strigi LALA BAND!

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural “Arta contra drog – 2013″,  initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul  International Antidrog si pentru Drepturile Omului).