problema cainilor Mangalia

Asociatia Mangalia Media someaza public doamna din imagine care a adus acuzatii nefondate in aceasta filmare, sa prezinte in 24 de ore dovezi in cele afirmate. In caz contrar, ne vedem obligati a actiona in instanta conform legii.

Aducem aminte ca am fost prezenti de cate ori am fost solicitati la o filmare cu incidente de orice fel. In ultima vreme actiunile grupului de persoane care se autointituleaza “iubitori de animale” au fost in secret. Mai mult, trebuie sa isi reaminteasca donatia efectuata de Mangalia Media, apoi faptul ca au folosit la cerere echipa cu masina la dispozitie pentru deplasari in afara orasului pentru a filma mereu incidente inexistente. Rugam cele doua doamne vehemente de la agentia imobiliara sa isi aduca aminte ca inca mai poarta sigla unei campanii initiate de noi care spune:  Mangalia NU ucide cainii !

Avand in vedere comportamentul acestor persoane care se agita, reclama mereu, dar fara o baza juridica, se autointituleaza reprezentantii unui intreg oras, ca numarul lor de 12-20 persoane nu poate decide soarta unui oras prin scandal si acuzatii false. Am solicitat mereu ca sa ne adunam la aceeasi masa toate partile implicate. Am crezut ca o cale de mijloc se poate gasi. Ne intrebam de ce mereu se apeleaza la scandal si actiuni violente ? Pacat ca iubitorii de animale permit asemenea “reprezentante” sa se erijeze in autoritate publica, atunci cand nu au nici macar personalitate juridica si declara ca de 20 de ani se ocupa de aceasta problema. Inseamna ca ei poarta si vina. Concluzia din propriile lor declaratii. Pacat, din toata povestea asta, numai animalele vor suferi pentru ca astfel de persoane atrag capital de imagine negativa.