Forţe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

0
34

 Doi subofiţeri absolvenţi  ai Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Ceremonia de numire în funcţie a sergenţilor majori  Mihai Miruna Maria şi Papa Florin Cătălin, ambii în vârstă de 21 ani,  a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii, ulterior fiind incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa.

După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofiţeri vor fi încadraţi la Detaşamentul   1 Jandarmi Mobil  şi  Detaşamentul 8 Jandarmi Cernavodă,  urmând să ocupe funcţii de subofiţer operativ.

Cei doi absolvenţi au mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi au spus că “doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promiţând să  acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa i-a asigurat pe tinerii subofiţeri de tot sprijinul, i-a felicitat şi le-a urat succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here