Femeie salvata de la inec

0
56

Marţi, 11 februarie a.c., în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie care se afla într-o misiune de patrulare pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în apropierea Lacului Neptun, judeţul Constanţa, a auzit strigăte de ajutor venind din direcţia lacului.

Imediat, unul dintre jandarmi s-a deplasat pe malul lacului pentru a vedea ce se întâmplă şi a observat că o femeie se afla în apă şi avea nevoie de ajutor. Jandarmul a sărit în apă şi a scos în siguranţă femeia la mal, ulterior apelând serviciul de ambulanţă, prin numărul unic de urgenţă 112.

Femeia, în vârstă de 51 ani, din municipiul Bucureşti, a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia, unde a primit îngrijiri medicale. După identificarea acesteia, jandarmii au luat legătura cu familia, pentru a-i informa despre ce s-a întâmplat, precum şi despre faptul că femeia este în siguranţă. Din discuţiile purtate cu rudele, a reieşit că persoana în cauză a mai fost plecată de acasă în repetate rânduri, fiind cunoscută cu afecţiuni psihice.

În prezent starea ei este bună, fiind în afara oricărui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.