[jwplayer config=”playerlist” file=”http://www.mangalia.tv/xml/20140302pictura.xml”]

Cercul Militar din Mangalia a gazduit  duminica, 2 martie 2014, expozitia de pictura intitulata “Femeia Gratie Divina”, semnata de pictorita Marieana Oleniuc.

3 COMENTARII

  1. Bravo Marieana Oleniuc,sensibile lucrari! Reusit portretul soacrei,draga George ! Felicitari Doamnelor ! Ca de obicei m-ati impresionat.Impreuna ,artisti,gazde,realizatori si prezentatori, reusiti sa imprimati in sufletele noastre o evolutie pe verticala.Tot respectul si toata dragostea pentru Clubul artelor “Solteris” si pentru Cercul Militar Mangalia.

  2. Primavara acestui an , mi-a adus, printre martisoare , unul deosebit,in nuante amintind de valuri , soare, aer curat si visare!…Visarea se asociaza , de obicei cu muzica , intensificand-o…Surprinzator, am invatat de azi , sa asociez visarea si cu nuantele evocate la malul marii, prin panze imbogatite cu darul grairii frumoase , despre frumuseti de acolo, despre oameni deosebiti, de mult adusi in inima, pe fond de minunata muzica…Va multumesc , oameni minunati , care oferiti rodul talentului, , “Gratiei divine” , femeia ! Superb gandul si realizarea dvs, minunat darul oferit de ziua femeii !…Sincere felicitari si multumiri din suflet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.