[jwplayer config=”player” file=”http://youtu.be/UVDLihwpRp8″]

Pe durata a trei  zile, 20-22 august 2014, la Biobaza Mangalia au fost sterilizate peste 150 de animale (caini si pisici). Succesul actiunii s-a datorat echipei asociatie Romania Animal Rescue, coordonata de dr. Aurelian Stefan,

Dupa absolvirea Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, in 2004, dr. Aurelian Stefan a petrecut mai multe luni in Colorado/SUA unde, sub indrumarea Dr. Jeff Young, a dobandit  abilitatile necesare pentru efectuarea de campanii de sterilizare la scara larga.

8 COMENTARII

  1. Cred ca e o gluma proasta .Se rap[orteaza ca sa se justifice banii ca dealtfel nu se face nimic Au tot interesul sa ne tina in mizerie si pe noi in stres si potaile cat mai multe pe strazi

  2. au fost sterlizati ciini sipisici care au stapini finca a fost moca ce faceti cu maidanezi de pe strada la cre javrele le da de mancare

  3. Inainte sa va omoare cainii cred ca pe voi va omoara gramatica.Daca am avea mai multe campanii ca acestea de sterilizare am scapa definitiv de fenomenul acesta de “caini maidanezi”.Degeaba sustineti cu atata placere moartea animalelor pentru ca nu se va rezolva nimic, s-ar cheltui o gramada de bani cu prinderea si eutanasierea lor si dupa aceea in primavara / toamna urmatoarea ne trezim pe la gunoi cu alti caini abandonati si o luam de la capat cu banii cheltuiti.Prin sterilizarea masiva s-ar elimina definitiv fenomenul.Afacerea banoasa nu sta in sterilizarea lor ci in prinderea si eutanasierea lor , de-aia nici nu se agita autoritatile atat.E foarte usor sa treci pe hartie ca ai prins si eutanasiat nu stiu cate zeci sute de caini si tu de fapt nu ai facut nimic.Felicitari celor de la “Romania Animal Rescue” si speram sa va revedem in viitorul apropiat cu o noua campanie !

  4. Sunt foarte multe animale abandonate nu de catre pisici sau de catre cateluse, sunt abandonate de persoane care nu isi sterilizeaza animalele. Asociatie Romania Animal Rescue, coordonata de dr. Aurelian Stefan, s-a implicat si se implica in reducerea numarului cainilor fara stapan cat si pisici prin campanii repetate de sterilizare/castrare. Cainele nu a ajuns singur pe strada, el a fost lasat pe strada de asa zisi “oameni”. Ar trebui sa ne asumam vina si sa aplicam metode rationale (sterilizare/castrare).

  5. Nu statul român a plătit pt aceste acțiuni ci străinii. Interviul nu e cu scopul de a justifica banii ci de a promova acțiunea de castrare gratuită a animalelor cu și fără stăpân!

  6. Atata timp cat nu se intensifica controlul si obligativitatea sterilizarii cainilor din satele limitrofe nu vor eradica maidanezii . Trebuie sa se dea un termen ptr. sterilizare iar apoi inceperea controlului si aplicarea de amenzi care sa-i faca sa se gandeasca de mai multe ori altfel , degeaba primaria sau cine se ocupa cu sterilizeaza incearca iar satenii ii pun la loc si cu plus , nu ii scuz nici pe proprietarii din oras , acelas’ tratament !

  7. Pentru a nu mai fi nici un cîine vagabond trebuie neaparat ca fiecare cetâţean care stâ la curte sâ i se dea Obligatoriu cîte 2 cîini sa,i creascâ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.