Depistat de către jandarmi în timp ce comercializa parfumuri in statiunea Neptun

0
28

Luni, 03 iulie a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a observat un bărbat care oferea spre comercializare mai multe parfumuri,  în zona centrală a staţiunii Neptun.

În urma verificărilor făcute,  jandarmii au stabilit că numitul D.R. în vârstă  de 40 de ani, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor  35  de parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând  suspiciunea că parfumurile oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorului, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.

          Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here