Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 mai 2018, și își propune promovarea unui mod de viață sănatos în randul copiilor, precum și necesitatea implicării și educarii copiilor în acțiuni de voluntariat.
Activitatea principală a proiectului vizează strangerea de donații si dirijarea acestora catre o școala gimnaziala, în vederea achiziționării de echipamente necesare procesului de învățare. De asemenea, se dorește creșterea gradului de relaționare socială, formarea deprinderilor de voluntariat, formarea de comportamente civice fară a aștepta o răsplată, indiferent de natura acesteia, consolidarea competențelor de a lua atitudine în fața unor situații problemă.

Startul competitiei se va da la ora 10.00 si se va desfasura pe soseaua ce leaga stiunile Saturn si Venus, participantii trebuind sa parcurga astfel o distanta de aproximativ 3 km.

Categoriile de varste vor fi urmatoarele: 5 – 6 ani; 7 – 8 ani; 9 – 10 ani; 11 -12 ani si 13 – 14 ani.
Premiile se vor acorda astfel: prima categorie de varsta, locul 1, 2 si 3, fete si locul 1,2 si 3 baieti, si tot astfel pentru celelalte 3 categorii, rezultand astfel un numar total de premianti (fete si baieti) de 30.
Copii vor primi kituri de participare constand in tricou, numar participare, suc fructe si baton cereale. Pe parcursul desfasurarii competitiei copii vor primi apa si fructe. Totii copii vor primi medalie si diploma de participare.
Scoala catre care se va directiona suma totala primita ca sponsorizare din partea copiilor, va fi catre Scoala declarata castigatoare ulterior desfasurarii propriu-zise a competiției.

Acest eveniment nu s-ar fi putut desfășura făra sprijinul:
* Acolo, Vama Veche
* Mera Hotels, Mangalia
* Rotary Club Mangalia
* ParadisLAND, Neptun
* Dabo, Mangalia
* Freeland Imobiliare, Mangalia
* Bauenn Electric, Mangalia
* Monel Tea&Coffee, Mangalia
* Anonymous Media Adviser, Mangalia
* MW Import Export, Mangalia,
* Asociatia ProActiv pentru Comunitate,Mangalia
* Hotel Meduza
* Cellmar, Mangalia
* Dia Litoral, Mangalia
* Hotel Miorita, Venus
* Tosha’s 2003, Mangalia
* Povestea florilor, Mangalia
* Orange, Mangalia
* Polaris, Mangalia
* Cabinetul Stare Buna, Mangalia
* Amina Bakery, Mangalia
* Sala – Dana FIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.