Conferinta Nationala de Medicina de Familie la cea de a V-a editie – Neptun, 2014

0
51

În perioada 27 – 30 august ac, la sala de conferinţe „Doina”, din staţiunea Neptun, se desfăşura cea de a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Medicina de Familie. Tradiţionala întâlnire dintre cadrele medicale revine, anul acesta la Neptun, după ce ultimele două ediţii a fost găzduită de staţiunea Mamaia.

Festivitatea de deschidere a conferinţei a avut loc miercuri, 27 august 2014, la sala de conferinţe “Doina” din staţiunea Neptun. Pe parcursul celor 4 zile, medici specialişi vor ţine prelegeri pe diferite teme de specialitate. Printer temele abordate se vor afla “Impactul poluării aerului din încăperi asupra sănătăţii umane” – prof. univ. dr. Fokion Vosniakov; “Actualităţi în boala arterial periferică” – Ş.L. dr. Irinel Raluca Parepa; “Importanţa Magneziului pentru organism” – dr. Virginia Marina, “Vaccinologia încotro? – prof. univ. dr. Sorin Rugină, “Rolul medicului de familie în depistarea şi monitorizarea ADHD – dr. Gina Goleşteanu.

Invitatul de onoare al acestei conferinţe va fi Preşedintele Asociaţiei Balcanice de Mediu, prof. Fokion Vosniakos din Grecia. De asemenea, vor fi prezenţi mai mulţi medici care reprezintă Societatea Medicală Română din Marea Britanie, dar şi specialişti din Germania. Nu în ultimul rând, la conferinţă vor veni zeci de distribuitori de medicamente care vor amenaja standuri unde îşi vor expune noile produse, dar şi pe cele lansate, deja, pe piaţă, dar care sunt foarte eficiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.