Concertul umanitar de colinde LIVE: “SARA BUNĂ LUI CRĂCIUN”. 40 de familii vor beneficia de fondurile strânse. Participă și TU!

0
147

Joi, 19 Decembrie 2019, începând ora 17:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură Mangalia va avea loc concertul umanitar de colinde LIVE: “SARA BUNĂ LUI CRĂCIUN”

Scopul acestui eveniment este de a strânge fondurile necesare pentru achiziționarea de alimente pentru masa de Crăciun a unui numar de 40 de familii (bătrâni singuri, copii si adulti cu dizabilități si familii defavorizate cu multi copii).

Vor colinda:

  • GRUPUL DATINA din Constanța. Solisti: Luana Tudorache, Cristiana Roșca, Elisa Scupra, Angi Custara. Instrumentisti: acordeon – Niki Raftu, chitara – Andreea Roșca, tarabana – Octavian Rosca;
  • CLAUDIA DUMITRU din Constanța;
  • IOANA LUCIA BERECHET din Constanța;
  • MARA BERECHET din Constanța;
  • DELIA GHEORGHE din Mangalia, solista vocala a Corului Callatis Mangalia;
  • BIANCA LITA din Mangalia;
  • RUXANDRA GEORGESCU din Mangalia.

Intrarea la concert se face pe bază de bilet tip invitație care poate fi achiziționat începand de luni 9 decembrie de la sediul Asociatiei Umanitare Solidarity Children din incinta Casei de Cultură Mangalia (intrarea pe lateralul cu Casa de Moda Natural Mod) între orele 14:00 – 17:00, la nr. de telefon: 0755 175 638 (Daniel) sau la ora concertului la intrarea în sala de spectacol.
O invitație costa MINIM 20 lei si este valabilă pentru o persoană. Copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita!
Sponsorii evenimentului:
-Domnul Calotescu Cristian si Restaurantul Lavrion Mangalia;
Parteneri media:
– Mangalia TV ; MangaliaOnline ; Marcel Almajanu Photography.
Organizator:
Asociația Umanitară Solidarity Children.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.