Sub titlul CE MAI… 1 MAI! Primăria Municipiului Mangalia anunță o serie de evenimente dedicate turiștilor și localnicilor care doresc să petreacă un week-end special în sudul litoralului românesc.

Deschiderea oficială a nopților de distracție are loc într-o locație deosebită, Clubul Alutus Mangalia, unde sâmbătă, 28 aprilie 2012, după ora 22.00 vor concerta DJ Keloo, DJ Adrian Eftimie și Guess Who.

Petrecerea începe de la ora 16.00 a fiecărei zile (de sâmbătă, 28 aprilie 2012 până marți, 1 mai 2012) cu o serie de spectacole pentru toate gusturile susținute de artiști renumiți pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia. Astfel, sâmbătă vor urca pe scenă: Nelu Ploieșteanu, Florentina Suciu, Claudia Ghițulescu, DJ Sava și Andreea, trupa Gemenele și maestrul de ceremonii Jul. Duminică, de la aceeași oră, îi puteți aplauda pe Irina Loghin, Florin Decuseară, Lorenna, Sorin Șuteu, grupul umoristic Vacanța Mică și trupa Hai, noroc!. Luni vă invităm sa-i vedeți evoluând pe scena din Portul Turistic Mangalia pe Fuego, Alesis, Mariana Stan, Victor Yila (grupul umoristic Vouă), Marian Anton, Anka Neacșu și Gina Pop. Marți are loc cel mai exploziv spectacol avându-i ca protagoniști pe Connect-R, DJ Project, Antonia și trupa Vank, Nicu Paleru și Axinte.

Referitor la acest week-end incendiar, primarul Mihai Claudiu Tusac a precizat: Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru cetățenii municipiului, dar și pentru turiștii care doresc să se distreze în stațiunile din sudul litoralului românesc. Vor mai fi concursuri distractive de genul băut bere viteză, vor fi premii amuzante, copiii sunt așteptați de clovni cu baloane și multe alte evenimente inedite îi așteaptă în sudul litoralului românesc. Le garantez o minivacanță în care se vor distra alături de artiști îndrăgiți din toate domeniile și în care îi vom surprinde cu manifestările deosebite organizate.

Pe de altă parte, edilul și-a manifestat îngrijorarea față de lucrările de reparații drumuri și poduri naționale, din cauza cărora mulți turiști ezită să vină spre sudul țării: Se lucrează intens, dar traficul rutier este îngreunat în special pe podul de la Agigea. Sperăm ca turiștii să nu renunțe din cauza acestui mic impeiment, Poliția Rutieră va veghea la fluidizarea traficului, iar programul divers pregătit de noi va merita din plin efortul.

Dep. Mass-media Primaria Mangalia