Comerţ cu ţigări întrerupt de către jandarmi

1
3

Luni, 20 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în exercitarea atribuţiilor în zona Pieţei Centrale din municipiul Medgidia, a observat două persoane care ofereau spre comercializare ţigări, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii persoanelor în cauză.

Astfel, s-a stabilit că numiţii G.A. în vârstă  de 17 de ani, şi A.O. în vârstă de 42 de ani, ambii cu domiciliul în Medgidia intenţionau să vândă trecătorilor, un număr de 78 pachete de ţigări (1560 ţigări) fără timbre accizabile,  inscripţionate cu numele mai multor mărci.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, iar făptuitorii au fost  predaţi împreună cu bunurile găsite asupra acestora, lucrătorilor Poliţiei Medgidia,  în vederea luării măsurilor legale.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte.

1 COMMENT

  1. ba ce imi scriti mie de astia cand aia pe oituz pe 30 sau la gara vand tigari fara sa deranjeze pe nimeni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here