Colonelul Dima Constantin a fost numit inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

4
57

Incepând cu data de 21 martie a.c., colonel Dima Constantin a fost numit prin ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în urma promovării examenului pentru această funcţie, susţinut în data de 20 martie a.c. la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

col Dima ConstantinMilitar de carieră, colonel Dima Constantin este angajat în Jandarmeria Română din data de 22.12.1990, după absolvirea Şcolii Militare de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne.

De-a lungul timpului a îndeplinit funcţii de conducere ca ofiţer specialist în cadrul unităţilor de jandarmi teritoriale (Brigada 21 de Jandarmi Constanţa, Comandamentul de Jandarmi Teritorial Constanţa precum şi Gruparea de Jandarmi Mobilă “Tomis”Constanţa).

Începând cu 01 noiembrie 2009 şi până la numirea sa la conducerea IJJ Constanţa, a îndeplinit funcţia de şef al Statului Major al Unităţii Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională Cernavodă.

Este absolvent al Facultăţii de Drept (promoţie 1995) şi al Cursului Postuniversitar “Ştiinţe Poliţieneşti” din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

 Născut la 21 martie 1965 în localitatea Beidaud, judeţul Tulcea, este căsătorit şi are doi copii.

4 COMENTARII

  1. Vad ca v-ati corectat!Inainte de a mai da drumul la astfel de titluri si anunturi,cititi de 100 de ori,mai intai!

  2. a um mi-am lust in kit de tablets nous si testez scrierea si ortografierea deoarece am observations CA face si scrie ce vrea each.
    deci:is I face autocorectie degeaba,se in hide brusc ecranul cand it I esteem lumea mail draga
    sa mai incercam o data dupa ce am modificat limba si autocorectia de kkt pe care o avea pt. a-i ajuta pe analfabeti sa scrie doua texte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.