Cioaca eliberat de noul cod penal

7
5

cioaca-266x127Pentru ca justitia in Romania este lenta, noul cod penal a venit cu imbunatatiri. In cazul de fata chiar si Cioaca a beneficiat de atentia noului cod penal fiind eliberat dupa masura arestului preventiv prelungita din 2012. Judecarea in libertate nu il scapa si de o eventuala condamnare in luna martie cand se poate incheia procesul.

7 COMMENTS

 1. Nu pot spune ca ma bucur pentru Cioaca, intrucat nu-l cunosc personal si mai ales nu stiu daca e vinovat sau nu. Din pacate nici “justitia Romana” nu stie, dar l-au tinut in arest preventiv (?!?) prelungit, neconform cu legile statului, cu libertatile si drepturile omului, consfintite prin conventii si declaratii internationale si universale.
  Faptul ca imi e mie sau unorprocurori, antipatic, nu ar trebui sa insemne nimic pentru justitie. Orice cetatean, indiferent de ce invinuiri i se aduc, TREBUIE sa se bucure de Prezumtia de Nevinovatie, pana cand este DOVEDIT contrariul.
  DA, intr-un stat de drept, acuzatiile trebuie dovedite cu probe si martori, dar mai ales probe, iar incapacitatea organelor de ancheta de a le culege si administra, nu trebuie sa se rasfranga asupra suspectului.
  Faptul ca il uraste soacra, acuzandul in urma disparitiei fiicei sale, figura lui aroganta de “militian”, sau acuzele unor sharlatane cu pretentii de clar-vazatoare si ghicitoare, nu sunt probe si nu au ce cauta in actul de justitie. Prin urmare retinerea suspectului in arest (mai ales pe aceste considerente) este un abuz chiar si dupa vechiul cod penal, iar cei ce l-au practicat ar trebui sa raspunda personal in fata legii si nu statul Roman, asa cum se obisnuieste in urma proceselor pierdute la CEDO.

 2. Este Cioaca din Mangalia de apare la stiri despre Mangalia?ma asteptam la o stire local asa cum de multe ori ati facut-o.

 3. N-ai inteles nimic Gelu-le ! Cazul Cioaca este un exemplu de abuz al justitiei Romane, asupra unui suspect, invinuit,… cum vrei sa-i spui.
  Spre exemplu, unul din capetele de acuzare, este profanarea de morminte;
  Care morminte daca nu exista cadavru ??? Daca Elodia traieste ???
  Eu nu neg, dar nici nu spun ca e vinovat de ceva. Nu e treaba mea, ci a justitiei, dar nu crezi ca e firesc ca mai intai anchetatorii sa dovedeasca vinovatia celui acuzat, felul in care a actionat, daca a actionat singur, etc… (in cazul in care chiar exista crima) si numai dupa aia sa se inainteze dosarul si sa se faca acuzatii complete in functie de dovezi ?
  “Justitia” facuta pe presupuneri este un abuz si daca se creaza un precedent, (chiar daca in Romania precedentul nu este legiferat) se poate trezi oricare dintre noi, acuzat de fapte pe care nu le-a comis si sa stea in arest fara vina si fara limita de timp. De aia trebuie sa luam atitudine si pentru asta e bine sa fim corect informati si prin urmare trebuie sa multumim Mangaliei Tv, nu sa punem imtrebari demagocice, rauvoitoare.

 4. @ Gelu; Ba, talamba ! Nu ti-e rusine ba sa carcotesti ? Ai facut vre-un abonament la Mangalia Tv si nu ti-au respectat termenii din contract ? Zi merci ca iti da stiri “moca” si spatiu unde sa-ti scrii impresiile si fii civilizat, ba loaza. Daca pe tine nu te intereseaza stirile importante de interes national, afla ca noi ceilalti suntem foarte multi pe care ne intereseaza.

 5. foarte bine, ei si alti au facu mult mai mare rau, asta sa saturat de eba si maine o face si pe aia si pe tasicasu si pe sorasa. Daca JUSTITIE nu e nimic nu e nici viata nu-i dar prosti destui, ASA E VIATA.

 6. mo…
  pai ori sunten mangalia ……..ori mongolia
  …………………
  poate eu vreau stiri din Mongolia …mo.
  …………….
  ref Cioaca ……hotzul neprins..negustor cinstit .
  ………..
  atentie la vecini mo…mangaliHotzilor ……….

 7. Eu am citit ca a picat testul poligraf, dar dupa legislatia din Romania nu poate fi folosit ca dovada. Oricum, mie mi-ar fi teama sa lucrez alaturi de acest individ sau sa il am ca vecin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here