„Zâmbete pentru toți copiii”, campanie susținută de elevii Liceul Teoretic ,,Callatis”

0
38

liceul-callatisSâmbătă, 15 octombrie 2016, Liceul Teoretic ,,Callatis”, implicat în programul educaţional – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, a desfăşurat campania socială   Zâmbete pentru toți copiii ”.

Elevii clasei a VII a B au vizitat copiii din  Centrul de Plasament ,, Delfinul ” – Agigea. Au pregătit pentru aceștia pachete cu dulciuri, îmbrăcăminte precum și un program recreativ atractiv coordonat de o echipă de animatori.

Activitatea a fost coordonată de prof. Corina Mihalache – director, prof. psiholog Carmen Faliboga – coordonator local SNAC și s-a desfășurat cu implicarea activă a doamnei prof. Melania Chelaru – diriginte, clasa VII B.

Cu această campanie demarăm seria acțiunilor SNAC din acest an școlar. Ne propunem să sprijinim un număr cât mai mare de beneficiari, învățându-i în paralel pe elevii noștri, că o soluție nobilă, atunci când se poate, este să ajuți și nu să-i compătimești pe cei mai puțin norocoși. Mulțumim părinților pentru generozitate”, a declarat Carmen Faliboga – coordonator local SNAC, Liceul Teoretic ,,Callatis” Mangalia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here