Campania umanitara “Impreuna daruim zambete sanatoase copiilor”

0
38


Voluntarii Solidarity Children in colaborare cu Dental Clinic by Dr.Adrian Saftoiu au dat startul editiei I a campaniei social-umanitare “Impreuna daruim zambete sanatoase copiilor”, o campanie de preventie si educatie stomatologica ce s-a adresat unui numar de 100 copii ce provin din familii nevoiase in special din mediul rural dar si urban.
Marti, 11 aprilie, voluntarii s-au deplasat in localitatea Albesti, la Scoala Gimnaziala Ion Creanga, unde un numar de 48 de copii au invatat multe lucruri despre educatia si igiena dintilor, au invatat cum sa foloseasca periuta si ata dentara, si au fost consultati de catre domnul doctor stomatolog Adrian Saftoiu. La final, fiecare copil a primit cate o periuta si o pasta de dinti din partea Solidarity Children.

A doua zi, miercuri, voluntarii au fost prezenti in Mangalia, mai intai la Scoala Gimnaziala Nr. 1 unde 37 de copii au invatat lucruri benefice despre importanta igienei dentare si despre alimentatia corecta. Ultima destinatie a fost Spitalul Municipal Mangalia ( Sectia Tbc-Osteoarticular) unde 10 copilasi au fost consultati medical, au invatat cum sa foloseasca corect periuta de dinti, ata dentara si au primit periute si paste de dinti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here