Borseta cu acte si bani returnata proprietarului.

0
27

În data de 15 iulie a.c., în jurul orei 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune în staţiunea Olimp, a fost sesizat de către o persoană, cu privire la o borsetă uitată pe capota unui autoturism.

În prezenţa persoanei care i-a sesizat, jandarmii  au inventariat  bunurile din borsetă pentru a găsi un act de identitate, în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Ulterior, jandarmii l-au identificat pe păgubit  în aceeaşi zonă.

Acesta a reintrat în posesia borsetei,  în care se găseau documente de identitate, un telefon mobil, un pachet de ţigări,un portofel, un card bancar precum şi  suma de 60 lei.

După ce a verificat conţinutul borsetei şi a constatat că nu-i lipseşte nimic, păgubitul a mulţumit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi a spus că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale.

Recomandăm cetăţenilor, să predea bunurile găsite autorităţilor, în vederea identificării proprietarilor şi restituirii către aceştia .

Conform articolului 243 din Codul Penal, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.