Boboci șaguniști talentați

0
3

saguna

  Vineri seară, într-o ambianţă plină de culoare şi entuziasm, a avut loc Balul Bobocilor 2015, organizat la clubul Megalos de Asociaţia Sudenţilor Şagunişti (ASŞ), care a reuşit să aducă alături de “începători”, numeroşi spectatori şi sponsori.

            Ajuns la cea de-a 23-a ediţie, acest eveniment tradiţional al Universităţii este dedicat sărbătoririi studenţilor din anul I şi primirii lor în rândurile șaguniştilor. Bobocii s-au întrecut în eleganţă, talent şi determinare într-o petrecere-spectacol, organizată ca la carte de studenţii anilor mai mari, membrii ai ASŞ, coordonaţi de Arina Frăţiman (Master, Psihologie) şi Ionuţ Ivăncescu (Master, Comunicare Mediatică).

            Parte integrantă din tradiţia acestui bal, concursul Miss şi Mister “Andrei Şaguna”, a adus pe scenă 10 studenţi, reprezentând cele patru facultăţi ale Universităţii. Bineînțeles că şi această generație de boboci, dacă luăm în considerare atuurile, nu se rezumă doar la frumusețe, ci dă dovadă şi de talent, impresionând prin voce, dans, atitudine, simţ al umorului și aptitudini actoriceşti.

            Pe scenă au evoluat dansatori, interpreţi de muzică şi teatru, care au smuls aplauze îndelungate din partea publicului alcătuit din colegi, profesori, prieteni şi sponsori.

            Concursul s-a încheiat cu proba ținutelor de seară, în care bobocii au avut șansa de a se face remarcați în fața juriului prin finețe şi rafinament. Atelierul de creație Emily G a realizat ținutele concurentelor, dăruind câștigătoarei concursului superba rochie de seară care i-a pus în valoare grația și frumusețea.

            Spectacolul a fost prezentat cu talent și eleganță de Mădălina Radu, studentă în anul II la Facultatea de Ştiinţe Economice, una dintre câștigătoarele concursului „Miss Andrei Șaguna” 2014.

            După o pauză plină de suspans, timp în care juriul a deliberat, iar concurenții au așteptat emoționați rezultatele, câștigătorii au fost anunțați de Preşedintele Juriului, Prof. univ. dr. Aurel Papari, împreună cu Ionuţ Ivăncescu, preşedintele ASŞ.

            Titlul de „Miss Andrei Şaguna” 2015 a revenit studentei Andrada-Ioana Simineanu (Psihologie), care a impresionat publicul prin naturaleţe şi frumusețe. Locul II a fost câştigat de Elena-Georgiana Gherasim (Relaţii internaţionale şi studii europene) şi Elena-Andreea Orzoi (Drept), care s-au impus prin deosebitul talent de interpretare a probelor artistice. Milica-Georgiana Măciucă (Științe Economice) s-a afirmat prin rafinamentul și delicatețea întregii evoluții ocupând locul III pe podium. Premiul special al Juriului pentru cel mai bun moment artistic a fost acordat Andreei-Alexandra Trandafir (Psihologie), Premiul pentru Popularitate a fost primit de Adina Scurla (Psihologie), iar o menţiunea specială a revenit  Danielei Coman (Psihologie).

            Studentul Enghiz Ilhan Bolat (Psihologie) a câştigat titlul de „Mister Boboc Andrei Şaguna” 2015, cucerind publicul prin originalitate, umor şi expresivitate, iar  locul II a revenit studenților  Marius-Raul Burcea (Științe Economice) şi  Costel-Mihail Sabareze (Științe Economice).

            În atmosfera dominată de emoţie, câştigătorii au fost răsplătiţi cu aplauze, cadouri şi flori. Primiţi cu prietenie şi căldură de către colegii şi profesorii lor, bobocii s-au bucurat de o sărbătoare marcată de veselie, susţinere şi apreciere, menită să contribuie la integrarea lor  în comunitatea academică șagunistă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here