APEL UMANITAR! Fii si tu Mos Craciun pentru masa de Craciun a batranilor singuri!

0
52

Asociatia Umanitara Solidarity Children, in colaborare si cu sprijinul Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia, lanseaza campania “Fii si tu Mos Craciun pentru masa de Craciun a batranilor singuri” pentru strangerea de alimente pentru batranii singuri din Mangalia.

Un numar de 22 batrani, singuri sau care locuiesc si au grija de copii cu dizabilitati se afla pe lista asociatiei. “Pe acesti batrani i-am descoperit o parte in urma actiunilor noastre umanitare iar o parte ne-au fost adusi la cunostinta de asistentii sociali.“, a precizat Daniel Filon, presedintele asociatiei. Perioada in care se va desfasura aceasta campanie este 12 – 20 decembrie.
Dorim ca împreună cu dumneavoastră sa le putem achizitiona cate un cos cu alimentele necesare pentru masa de Craciun.
Un cos poate contine urmatoarele:
– faina, zahar, ulei, malai, paine, carne tocata de porc, pui sau curcan, carne de porc, carnati, toba, cartabos, branza, cascaval, rosii, castraveti, conserve, bulion, condimente, cozonac, morcovi, pastarnac, telina, cartofi, gogosari in otet sau castraveti murati, oua, icre, masline, orez, sucuri naturale.
In lista se mai pot adauga produse pe care noi le-am omis. Important este ca acest cos sa contina produse din care acesti batrani sa isi poata pregati felul I si felul de baza+desert.
Noua ne-ar fi mai usor sa colectam banii din care sa cumparam toate aceste produse, asa vom stii ce cumparam in portii egale pentru fiecare si putem avea un inventar al produselor.
Ca de fiecare data, asa cum v-am obinsuit, vom avea grija de transparenta si veridicitatea banilor primiti si a produselor cumparate, prin afisarea publica a bonurilor si a facturilor. Ne dorim sa ia parte la aceasta campanie umanitara cat mai multi oameni si sa le aducem o bucurie nesperata acestor batrani nobili.”, a transmis Daniel Filon.

Cei care vor sa se implice pot lua legatura cu membrii asociatiei la tel. 0755 175 638, 0736 341 437 (Cristina), sau in mesaj privat pe pagina de facebook a  Asociatia Umanitara Solidarity Children.

“Avem incredere ca multi dintre dumneavoastra se vor alatura acestei nobile campanii umanitare, ultima din acest an pentru noi si vom vedea la sfarsit, batrani fericiti. Asa sa ne ajute Dumnezeu!” a conchis presedintele asociatie, Daniel Filon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here